срочно Даю 100 БАЛІВУМР КОНТРОЛЬНИЙ ПИСЬМОВИЙ ТВІР РОЗДУМ НА МОРАЛЬНО ЕТИЧНУ ТЕМУ 1. ДРУГА ЗНАХОДИТЬ ЩАСТЯ А ПЕРЕВІРЯЄ БІДА2. ЩО РОБИТЬ ЛЮДИНУ ЛЮДИНОЮ
Ответ
0 (0 оценок)
11
heathclements898 1 год назад
Светило науки - 84 ответа - 689 раз оказано помощи
Ответ:Объяснение:На мою думку, людину роблять Людиною її шляхетні моральні якості. Звичайно, є велика спокуса перерахувати їх, але краще назвати ті найважливіші, котрі є основою людяності. По-перше, це здатність бачити й розуміти інших людей. Дуже часто, навіть уперше побачивши людину, уже можна відчути, яка вона: добра чи зла, замкнута в собі чи відкрита, з повагою ставиться до інших чи ні. Яскравий приклад — образи повісті Григорія Квітки-Основ’яненка «Маруся», зокрема її головна героїня, яку всі любили за добре серце, душевну щедрість та інші чесноти, прикрашені щирою скромністю. По-друге, людина має бути гармонійною. Негармонійна людина ніби пекло має в душі: вона недосконала, егоїстична або закомплексована, невлаштована, сама не почувається щасливою і, відповідно, нікому радості не дасть. Людина ж гармонійна, мирна, доброзичлива, спокійна, мудра, а найважливіше добра, як промінчик сонця, несе тепло й освітлює всіх навколо себе. Зрозуміло, що ніхто таким не народжується. Щоб наповнити любов’ю серце дитини, любов батьків має бути розумною, вимогливою, суворою (тобто гармонійною!). Інакше результат може бути прямо протилежним. Прикладом цього може бути, на превеликий жаль, моя сестра. Вона росла без батька, її виховувала мати й розпестила так, що у свої шістнадцять років дівчина переконана, що світ крутиться тільки навколо неї, усі їй щось винні, а вона — нікому й нічого. Егоїстична й безвідповідальна, дівчина постійно роздратована, завжди чимось невдоволена. Отже, щоб стати людиною з великої літери, треба виховувати в собі вміння любити людей, спрямувати свої вчинки на добро.
Ответ
0 (0 оценок)
5
baileyjuarez600 1 год назад
Светило науки - 5 ответов - 539 раз оказано помощи
Ответ:Кожен у своєму житті хоч раз, мабуть, пробував себе у якісь той чи іншій справі. У кожного були свої мрії,до яких деякі і досі йдуть,не покладаючи рук. У кожного,хто пройде повз тебе, у кожної людини є свої цілі та мрії. Кожен хоче відшукати саме свій шлях у житті.На твоєму шляху до мрії буде багато перешкод та складнощів. Хтось зупиниться, так і не досягши її, що буде неправильним, а хтось встане після падіння, та й піде далі. Адже найголовне-знайти собі місце в цьому світі. Кожен мріє про це. Але не всім вдається дійти до кінця.Якщо в тебе ще нема мети-шукай. Адже без неї нічого не вийде. Не буде мети-не буде сенсу життя.Але якщо ти вже вирішив, обрав свій шлях-не зупиняйся, навіть після падіння. Йди далі і обов'язково отримаєш бажане.Коли мета досягнута , а мрії здійсненні, і вже здається:" все, більше мені нічого робити тут. Я свою "роботу" виконав. " Ні. В тебе ще є,куди йти. Вдосконалюйся, шукай іншу мрію, і знову йди до неї,адже після перемоги ти зможеш відпочити, насолоджуючись результатом.Объяснение:

Остались вопросы?